Prince of Darkness (2005)

Prince of Darkness je největší Ozzyho kompilací. Vyšla 22. března 2005 a je boxem 4 CD. První dvě desky obsahují Ozzyho sólovou práci, zatímco druhá dvě CD jsou naplněna duety a předělávkami starších písní.

Obsah alba:

Disk jedna: 1981–1983

  1. I Don’t Know (live)
  2. Mr. Crowley
  3. Crazy Train
  4. Goodbye to Romance (live)
  5. Suicide Solution (live)
  6. Over the Mountain
  7. Flying High Again (live)
  8. You Can’t Kill Rock and Roll
  9. Diary of a Madman
  10. Bark at the Moon (live)
  11. Spiders in the Night
  12. Rock ‚n‘ Roll Rebel
  13. You’re No Different

Disk dva: 1986–2001

  1. The Ultimate Sin (live)
  2. Never Know Why (live)
  3. Thank God for the Bomb (live)
  4. Crazy Babies
  5. Breakin‘ All the Rules
  6. I Don’t Want to Change the World (demo)
  7. Mama, I’m Coming Home (demo)
  8. Desire (demo)
  9. No More Tears
  10. Won’t Be Coming Home (S.I.N. demo)
  11. Perry Mason (live)
  12. See You on the Other Side (demo)
  13. Walk on Water (demo)
  14. Gets Me Through (live)
  15. Bang Bang (You’re Dead)
  16. Dreamer

Disk tři: „With Friends“

  1. Iron Man
  2. N.I.B.
  3. Purple Haze
  4. Pictures of Matchstick Men
  5. Shake Your Head (Let’s Go to Bed)
  6. Born to Be Wild
  7. Nowhere to Run (Vapor Trail)
  8. Psycho Man
  9. For Heaven’s Sake 2000
  10. I Ain’t No Nice Guy
  11. Therapy
  12. Stayin‘ Alive
  13. Dog, the Bounty Hunter

Disk čtyři: „Under Covers“

  1. 21st Century Schizoid Man
  2. Mississippi Queen
  3. All the Young Dudes
  4. In My Life
  5. Fire
  6. For What It’s Worth
  7. Sympathy for the Devil
  8. Working Class Hero
  9. Good Times
  10. Changes (s Kelly Osbourne)