The Essential Ozzy Osbourne (2003)

The Essential Ozzy Osbourne vyšla 11. února 2003. Písně na tomto album jsou novými nahrávkami starších písní z desek Blizzard Of ozz, Diary of a Madman a Bark at the Moon.

Obsah alba:

Disk jedna:

  1. Crazy Train
  2. Mr. Crowley
  3. I Don’t Know (Live)
  4. Suicide Solution
  5. Goodbye to Romance
  6. Over the Mountain
  7. Flying High Again
  8. Diary of a Madman
  9. Paranoid (Live)
  10. Bark at the Moon
  11. You’re No Different
  12. So Tired
  13. Rock ‚n‘ Roll Rebel
  14. Crazy Babies
  15. Miracle Man
  16. Fire in the Sky

Disk dva:

  1. Breakin‘ All The Rules
  2. Mama, I’m Coming Home
  3. Desire
  4. No More Tears
  5. Time After Time
  6. Road to Nowhere
  7. I Don’t Want to Change the World (live)
  8. Perry Mason
  9. I Just Want You
  10. Thunder Underground
  11. See You on the Other Side
  12. Gets Me Through
  13. Dreamer
  14. No Easy Way Out